Main menu:

Сок от Алое Арборесценс

БИОАКТИВЕН СОК ОТ АЛОЕ АРБОРЕСЦЕНС

Алое АрборесценсОпаковка: 600 гр

Цена: 62 лв.

За направата на този продукт е използвана рецепта, взаимствана от традиционно бразилско лекарство (мед, алое, пшеничен алкохолен дестилат). Това, което го прави различен от другите подобни продукти, които се намират на пазара, е суровината: цели листа Алое Арборесценс, липсата на консерванти, както и сертификат за органично производство.

Алое Арборесценс съдържа три пъти повече активни вещества от Алое Вера.

Изборът да се използват целите листа на растението се дължи на факта, че тази негова част,  която се намира под зелената “кожица”, съдържа жълтеникава лимфа, в която се намират най-полезните активни съставки. Ние Ви предлагаме един изцяло свеж, биологичен продукт, чист от всякакви консерванти и други добавки.

Рецептата съдържа около 60% органичен пчелен мед и 40% Алое Арборесценс, към които е добавено малко количество пшеничен алкохолен дестилат. Медът и дестилатът действат като естествени консерванти. Те са и природни средства, подпомагащи пълното усвояване на активните съставки на растението.

Приложение:

 1. Регулира парциалното налягане на въглеродния двуокис в кръвта
 2. Регулира стойностите на кръвната захар, особено при пациенти, страдащи от диабет
 3. Намалява триглицеридите
 4. Регулира общия холестерол и увеличава съотношението между HDL и LDL
 5. Нормализира нивото на билирубина
 6. Нормализира нивата на пикочната киселина
 7. Регулира съотношението между натрий / калий и калций / магнезий
 8. Повишава нивото на хемоглобина
 9. Осигурява гастроентерична защита, защита на панкреаса, черния дроб и бъбреците
 10. Активира имунната система срещу остри инфекции
 11. Ребалансира лимфоцитите при хронични инфекциозни заболявания (хепатит С, ХИВ / СПИН)
 12. Осигурява антиоксидантна защита на ДНК, за да се противопостави на последиците от йонизиращото облъчване (лъчетерапия при раковоболни)

Начин на употреба:

Препоръчително е да започнете с 1 чаена лъжичка (± 2,5 грама) три пъти дневно преди ядене, за първите два или три дни. След този период, по 1 супена лъжица (± 5 грама) три пъти дневно, за предпочитане половин час преди хранене. Употребата трябва да продължи около 20 дена (за това е препоръчително да се изпие бутилката докрай), а след 7 дни почивка, употребата може да бъде подновена. При по-тежки заболявания е добре след първите три дена приемане в по-малка доза да се започне приемане на 2 супени лъжици три пъти дневно и това може да продължи 6 и повече месеца.

Предупреждение: Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се избягва по  време на бременност и кърмене. Не е подходящ за бебета.  Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Продуктът не трябва да се употребява като заместител на разнообразното хранене. Тъй като този продукт не съдържа консерванти, най-добре е да се съхранява на тъмно място, при температура между 5 и 10 °С, плътно затворен. Разклатете шишето преди употреба!